Aqua Disiac - Parfum cu feromoni pret, cumpara acum, în cazul în care pentru a cumpăra, comentarii,
PutereȘtiri

Aqua Disiac – Parfum cu feromoni pret, cumpara acum, în cazul în care pentru a cumpăra, comentarii,

Psihologii spun că mulți oameni au dificultăți de comunicare

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

cu sexul opus. Parfumieri recomandă folosirea parfum cu feromoni Aqua Disiac, produs în variantele de sex masculin și feminin. Producătorul promite că după utilizare, Dating și Dating va avea loc într-o atmosferă plăcută și naturală, deoarece parfumul poate provoca efectul harului și instinctive partenerii de atracție. Să recunoaștem, în cazul în care acest lucru este ceea ce prețul de băuturi spirtoase, și cum să le folosească în mod corect.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Diversitatea gamei de produse

Expertii spun ca parfum Aqua Disiac dezvoltat în versiunile de sex feminin si masculin. Parfum pentru femei este ambalat într-o cutie de carton lucios elegant. Aceasta se face în tonuri de violet cu litere de argint ale titlului. Latura are o fantă, prin care este vizibil un flacon de sticlă translucide de aceeași culoare roșie. Pe gâtul său a instalat o rolă mobilă, prin care spiritele sunt aplicate pe corp. Volumul flaconului este de 10 ml și prețul său este 990 … (citește mai mult la acest link).

Fotografia arata ca parfum pentru bărbați cu feromoni Aqua Disiac au, de asemenea, un ambalaj elegant, realizat de culoare argintiu-negru. Aceasta se face sub forma unei cutii cu o fantă în colțul din stânga, prin care pentru a vedea sticla strălucitoare, care arată ca oțel cromat. Sub capacul alb mat are, de asemenea, un clip care vă permite de a pune pe piele cantitatea potrivită de parfum. Un flacon de 10 ml cu preț rezonabil, aproximativ 1000 de ruble, pentru a verifica prețul de pe parfum pentru bărbați pe site-ul oficial (de exemplu acest link).

Feromonii da un semnal la creier.

Ar trebui să menționăm, de asemenea, colectarea de Aqua Disiac mosc sălbatic. Acesta este reprezentat de celebrul parfumierul Patrick Martin și se face în cinci variante de sex feminin:

În plus, există două variante de parfum pentru bărbați:

 • Albastru de Chanel.
 • Eros Versace.

Perfumers rețineți că o trăsătură distinctivă a acestei serii este utilizarea de mosc, care are proprietatea de a ușura starea de spirit, a spori libidoului, scuti de stres si negativitate de la alte persoane, și complexe moleculare inovatoare îmbunătățește durabilitatea parfumului, permițându-le pentru a atinge obiectivele lor chiar și cu utilizare moderată.

Principiul acțiunii feromonilor

Oamenii de știință explică faptul că feromonii sau atractanți sunt substante secretate de glandele animale și oameni. Ei nu au miros, dar este capturat imediat de către organism și care servește ca semnale de la creier. Acești agenți volatili sunt capabili să transmită informații cu privire la sexul opus maturitatea sexuala, disponibilitatea, dorința de a crea o pereche. Au reprezentanții sexului lor, ei evoca un sentiment de gelozie, animozitate, sau, dimpotrivă, respect, locație, îi place.

În colecția mosc sălbatic

Aqua Disiac folosit tot felul de feromoni, studiate de către oamenii de știință-parfumieri.

Aceste feromoni continute in lichidul vaginal. Și mai aproape de ovulație, cu atât mai mare concentrația acestor substanțe volatile produse de organism. Astfel, natura îi pasă de procreație, nu este un secret faptul că, atunci când sunt gata pentru a fertiliza o femeie are un apel special pentru bărbați.

Datele din agenții volatili au același efect ca și copulin, dar ele sunt sintetizate in laborator. Această descoperire a făcut posibilă pentru a reduce costul de băuturi spirtoase, fără a pierde procentul de eficiență. Și numeroase comentarii parfumieri și clienți confirmă acest fapt.

Efectul acestui feromon este capacitatea de a crește concentrația de testosteron la bărbații din sânge. Ca urmare, reprezentantul sexului puternic trezi atenția, interesul și interesul în comunicare, precum și o dorință de contact mai apropiat cu proprietarul aromă „cu un secret“.

Acest atractant produs de glandele ambelor corp masculin și feminin. Mass-media este perceput de către oamenii din jurul lor, cu simpatie, respect, interes. Deci, utilizați acest produs parfum este mai bine pentru întâlniri, călătorii, conferințe și alte comunicări nu sunt legate de flirt.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Colectia de parfum este folosit toate cunoscute feromoni.

Conținutul acestui parfum mens feromon serie mosc sălbatic Aqua Disiac vizează în mod direct câștigarea inimile sexului slab. De fapt, recunoscând acest parfum, femeile doresc instinctiv sex cu proprietarul său, așa cum îl percep ca un iubitor de energic, neobosit.

Acest atractant de sex masculin are un impact unic asupra femeilor. Deci, femeile încep să trateze purtătorul de miros cu grijă și atenție, participarea aproape materne. În feedback-ul baieti rețineți că fetele instabile găsi pacea, blândețea, umor bun.

Recomandări pentru utilizarea Aqua Disiac

Psihologii ne spun ca spiritele sau concentrat de feromoni Aqua Disiac ajută mulți oameni să se simtă încrederea de a trezi masculin sau feminin. Deci, după aplicarea parfum fete timid sau baieti simt un fel de sprijin pentru substanțe volatile și să înceapă să se comporte mai relaxat, calm și prietenos. Ei și-au pierdut excesivă senzație de apăsare, rigiditate și teama de respingere. Și acest lucru este confirmat de numeroasele fanii sexy de viață a produselor.

Cum să utilizați parfum masculin și feminin cu feromoni? Parfumieri să acorde o atenție faptului că atractanți nu au miros. Deci, oamenii ar trebui să suprime dorința lor de a turna parfumul din cap pana-n picioare. Astfel, este posibil să se realizeze efectul opus, adică, de a provoca o ostilitate instinctivă și refuzul de a comunica. Aplicarea corectă presupune deținerea unui singur cilindru pe piele următoarele părți ale corpului:

 1. Zona din spatele urechilor.
 2. Punctul de pe încheietură.
 3. gropiță de clavicula.
 4. Decolteul (pentru femei).
 5. OL>
  Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

  Adepții medicina alternativa recomanda aplicarea unui lichid cu aromă într-o zonă situată patru degete sub ombilic, așa cum, în opinia lor, există un punct de energie sexuală.

  Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

  Este important să se aplice parfum cu feromoni conform instrucțiunilor.

  Chiar și atunci când sunt utilizate în mod corespunzător, nu se așteaptă succes instantaneu, ca spiritele sunt în măsură să stârnească interesul, simpatia, locație. Cu toate acestea, ele nu sunt în măsură să provoace sentimente grave de dragoste, devotament, loialitate.

  Ce altceva ar trebui să știu despre spirite Aqua Disiac? Amintiți-vă că produsele de acest brand nu poate fi plasat pe alcool pe bază, ca feromonii sub influența alcoolului sunt distruse într-un moment. Prin urmare, detectarea unor astfel de produse pot fi văzute pe fals.

  Multe comentarii pozitive parfumieri și oamenilor obișnuiți, ne asigură că produsele Aqua Disiac – un asistent mare în comunicare și flirteze. Feromonul conținut în parfum, va ajuta sa comunice cu sexul opus, elimina timiditate, reținere, rușine, va da încredere în recursul său.

Soare Lazarescu

"Soare Lăzărescu este un copil de 25 de ani, receptioner centru de sănătate a cărui viață este dominată de rezolvarea uciderea prietenului ei, Erin King. Erin a fost strangulat în 2011, iar criminalul nu a fost niciodată adus în fața justiției.

Ea este britanic, care se definește ca fiind drept. A început să studieze medicina la colegiu, dar niciodată nu a terminat cursul. Ea este alergic la crustacee. Ea are o fobie severă de câini, și este obsedat de topuri rezervor și pisici.

Fizic, Soare este în formă bună. Ea este foarte scurt, cu pielea palidă, părul maro închis și ochi negri. Ea are un rezervor de top pe spate mai mici.

Ea a crescut într-un cartier al clasei muncitoare. După ce a cunoscut niciodată cu adevărat părinții ei, ea a fost crescut într-o serie de centre de plasament.

Ea este în prezent singura. romantismul ei cel mai recent a fost cu un doctor junior numit Shad Craig Stephenson, care a fost de aceeași vârstă ca și ea. Ei au rupt în sus, deoarece shad nu a putut face față cu obsesia lui Soare cu moartea lui Erin.

Cel mai bun prieten Soare este un receptioner centru de sănătate numit Mali Clay. Ele sunt inseparabile. De asemenea, ea se blochează în jurul cu un recepționer centru de sănătate numit Linette Graham. Ei se bucură de puzzle împreună."

S-ar putea să-ți placă și...