Sănătate

Cafea verde – opinii, preț, în cazul în care pentru a cumpara, cumpara acum, slăbire

Continua cafea verde pentru a lua un citat din articol de pe site-ul web al Societatii Americane de Chimiștilor: Și în același fragment de timp de la Wikipedia: Ce spun medicii despre cafea verde Rezultatele în funcție de efectele pretinse:? Concluzie:

verde înșelătorie cafea?

 • Fat efecte de ardere
 • efect

 • anticelulitice
 • Absolut sigur pentru sănătate
 • fără dietă și greve ale foamei
 • Fără exerciții fizice obositoare
 • Acasă
 • Afișează corpul de toxine
 • rezultate notabile în cel mai scurt timp posibil

Este titlurile care au lovit site-uri de vânzare de cafea verde (cunoscută și sub denumirea Verde Coffe ). Toate cele de mai sus multe dintre ele garantează chiar și promit să se întoarcă banii, dacă nu sunteți mulțumit de efectul în termen de o lună. Cine ar, cu toate acestea, apoi a găsit pe cineva care să dea în judecată pentru obligațiile restante, dar aceasta este o altă întrebare. panaceu dreapta pentru pierderea in greutate si imbunatatirea sanatatii, si chiar celulita vor fi eliminate, indiferent dacă sunteți o femeie sau un bărbat.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Să recunoaștem este nefondată dacă toate aceste promisiuni și în cazul în care a făcut cafea verde pe cap. Vei lua informațiile din site-urile distribuitorilor din această poțiune de mirare și verificați surse oficiale. Pentru a nu face aceste surse de site-uri de publicitate nu vor fi specificate, dar dacă doriți, puteți Google citat pentru a vedea originalul cu ochii mei.

Un astfel de studiu a fost de fapt realizat de Universitatea din Scranton, aici e un film care spune Dr. Joe Vinson: Broadcast live streaming video pe Ustream

Înainte de a trece la demontarea descoperirile de Dr. Vinson, vreau să rețineți că sponsorizat de studiu, Științe alimentare Aplicate, Inc. , care este unul dintre cei mai mari producători și vânzători de cafea verde în STATELE UNITE ALE AMERICII. Deci, doar o notă, fără nici un indiciu de cercetare corupție, cred că acești comercianți sunt oameni de onoare și pentru ceea ce nu este plecat.

Atunci să ia un citat din articol de pe site-ul web al Societatii Americane de Chimiștilor:

“Acizii clorogenici sunt substanțe care apar în mod natural în mere, cireșe, prune, prune uscate și alte fructe și legume. Vinson, impreuna cu Universitatea din Scranton din Pennsylvania, a subliniat că, cafeaua datorită popularității sale în uz , este una dintre principalele surse ale acestor substanțe. ” EM>

Și, de asemenea, fragment din Wikipedia:

Pentru ca pe acest element în favoarea pierdere în greutate, accentul de la vânzători de cafea verde, cu același succes se poate vinde extracte de floarea-soarelui, afine, plop, Apple, prune, și așa mai departe.

Și chiar mai bine să bea cicoare, care contine cofeina, dar, de asemenea, are in parte deja cunoscut la noi de acid. Și, de altfel, temperatura de topire a acidului clorogenic 206-210, acest lucru înseamnă că nu toate soiurile de cafea prăjită este distrusă. În special, atunci când maro (195) și noua friptură Anglia (205 C), practic, nu este distrus, astfel încât să putem bea în condiții de siguranță cafea aceste Amarok în speranța de a arunca de kilogramele in plus.

Dar această descoperire nu ar fi de ajuns pentru cafea verde a primit o astfel de publicitate largă și așteptările de interes public. În cazul în care au fost împingându-l la televizor, și care a fost făcut în celebrul show TV american „Dr. Oz“.

Au luat 100 de voluntari, jumătate s-au dat un verde capsule de cafea boabe extract, cealaltă jumătate un placebo, adică un manechin, dar nimeni nu stia de droguri reale sau nu. Ei nu trebuie să se schimbe stilul de viață și dieta în timpul experimentului și pentru a documenta ceea ce mananca.

După 2 săptămâni crumpets american a aruncat 55 kg la 100 de persoane. Ponderea celor care au baut extractul real, a avut 37 kg, iar cei care beau dummy au aruncat 18 kg, respectiv. Puritatea experimentului, desigur, este mai mult decât îndoielnic, deși, pentru că dieta înainte de experiment nu fix în experimentale, și, astfel, spun că cafeaua verde a influențat mai mult decât reticența de a avea un aparat de fotografiat în plus, mai mult decât în ​​condiții de siguranță și nu obiectiv.

Ei bine, chiar și cei care nu au baut cafeaua miracol, a pierdut in greutate deja sugereaza ca doamnele americane cu exces de greutate au încercat să mănânce mai puțin, și poate sublinia asta.

EM>

Ei bine, desigur, nu ai făcut, toate de dragul adevărului științific, este principala prioritate a oricărui show de televiziune populare.

Ce spun medicii despre cafea verde?

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

EM>

Pepper clar că un link la aceste teste de laborator în după-amiaza cu foc pentru a nu găsi. În cazul în care acesta este considerat un experiment de laborator, cu o emisiune TV …

EM>

Da, un fapt incontestabil! Cu toate acestea, legătura cu datele științifice reale pentru a găsi nu funcționează, prin urmare, nimic nu poate fi contestată. Logica de fier: dacă un fapt care nu este, ea nu poate fi contestată, iar în cazul în care este imposibil să conteste, acest fapt este de necontestat. Thumb up, cum se spune. Și, desigur, link-uri către mai multe procese în diferite țări trebuie să se uite la multe site-uri în mai multe motoare de căutare …

EM>

Ei bine, pentru a fi mai exact, grăsimile pentru a intra în sânge trebuie să fie doar scindată, și, prin urmare, acidul clorogenic accelereaza metabolismul grasimilor, si nu ia grăsimi din organism, ceea ce face alimente cu conținut scăzut de grăsime. Se știe fiecare om care este familiarizat cu elementele de bază ale metabolismului în corpul uman. Și ceea ce este punctul de rupere jos grăsimilor în intestine, atunci când toate depozitele de grăsime este adipos subcutanat, care este acest acid nu se poate obține?

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Să ne gândim peste textul de pe site-ul care vinde cafea verde cu ghimbir. Ei afirmă că o mulțime de ceai verde impiedica absorbtia acidului folic, care este necesară pentru creșterea celulară și de a menține imunitatea și previne absorbția fierului, care este vital pentru formarea sângelui. Acestea fiind spuse, ei încă sfătui să bea 7 cesti pe zi. Evident, pe acest site oameni buni nu vor …

rahat, de ce masa musculara oprime, atunci când este posibil să se dezvolte și să consolideze? În general, standardul de manipulare a opiniei afirmații nefondate.

Un alt slogan de recrutare care îi invită pe toți cei care au încă îndoieli cu doar cel puțin încercați pentru o varietate de cafea, cum ar fi ai nimic de pierdut … ei bine, cu excepția banilor cheltuiți pe această cafea.

Vorbind de bani, prețul de o jumătate de kilogram de boabe sau cafea la sol variază de 500-2000 …. Comparabil cu costuri diferite soiuri de cafea prăjită, singura diferență este că produsul de cafea verde, care se recoltează pe plantații și produs cafea prăjită, care este colectat pe plantație, prăjită și apoi vândute. Adică cafea verde mai ieftin pentru fabricarea, si este de multe ori mai scump. trucuri de marketing din toate părțile, pur și simplu nu inspiră încredere în produs.

Rezultatele pentru efectele indicate:

 • Fat efect de ardere este o minciună, nu arde de grăsime și promovează defalcarea (citește asimilare).
 • Anti-celulita acțiune – toate nonsens, pentru că celulita este țesutului adipos subcutanat, iar acidul clorogenic descompune grăsimile în intestin. Unii oameni recomanda să frece cafeaua verde din piele pe preotul împotriva celulitei, îi sfătuim ca răspuns la RUB cap, poate contribui la dezvoltarea.
 • Absolut sigur pentru sănătate – o minciună, orice produs periculos pentru sănătate, în funcție de doză, chiar și apa puteți să se bea până la moarte, și numai bea cu o mulțime de substanțe și acizi activi diferite pot fi foarte dăunătoare pentru sănătate. Tot mai crezi despre faptul că previne absorbția fierului și a acidului folic.
 • fără dietă și de foame este de a pierde în greutate și să mănânce tort, care este într-adevăr visul oricărui grăsime, dar chiar și grupul se concentreze pe teleperadach mancat mai puțin, deși nu din cauza de orientare directă, și presiunea emoțională.
 • Fără exercițiu plictisitoare, fără a le puteți pierde în greutate, dacă mânca doar mai puțin.
 • La domiciliu – vă mulțumesc, nu este necesar să-l bea în zonele desemnate, deși ar fi mai convenabil pentru a vedea pe cineva care cumpără să vândă imediat Herbalife și acțiunile MMM
 • .

 • Elimină din toxinele din corp – nu există date reale despre aceasta nu este dat …
 • rezultate notabile pe termen scurt, da, bani este în mod clar mai puțin, rezultatul este destul de vizibile.

Concluzii:

Argumentul principal – acidul clorogenic, care descompune grăsimile în intestin. Ar fi frumos dacă oamenii ar fi de grăsime doar pentru grăsimi, dar mult mai mult exces de oameni creștere în greutate dintr-o supraabundenta de carbohidrati rapid (dulciuri, făină și alte alimente cu un indice glicemic ridicat), în care acidul nu are niciun efect. Deci, dacă veți continua să mănânce multe dintre aceste produse și să bea cafea verde, pentru a obține de grăsime nu se va opri cu siguranță.

sursă mai ieftine și mai util de a obține profesionale hyped de acid clorogenic este cicoare, și nu are nici cofeina si testat de zeci de ani în spațiul sovietic și post-sovietic. Are același gust neplăcut, dar utilizați mai mult.

Există doar o modalitate de a scăpa de excesul de grăsime, fără nici un pericol pentru sănătate, cu o dietă echilibrată și de formare în educația lor fizică. Alte metode, cum ar fi post lung, liposuctie, suplimente bătăile inimii si metabolismul va afecta mai devreme sau mai târziu, sănătatea și să te în biroul doctorului.

Nu experimenta pe tine pastile miraculoase din stânga și bretele le ridica fundul de pe canapea, mutați mai mult și să mănânce mai puțin junk food. Efectul este garantat și dovedit de milioane de subiecți din întreaga lume, în orice moment.

Soare Lazarescu

"Soare Lăzărescu este un copil de 25 de ani, receptioner centru de sănătate a cărui viață este dominată de rezolvarea uciderea prietenului ei, Erin King. Erin a fost strangulat în 2011, iar criminalul nu a fost niciodată adus în fața justiției.

Ea este britanic, care se definește ca fiind drept. A început să studieze medicina la colegiu, dar niciodată nu a terminat cursul. Ea este alergic la crustacee. Ea are o fobie severă de câini, și este obsedat de topuri rezervor și pisici.

Fizic, Soare este în formă bună. Ea este foarte scurt, cu pielea palidă, părul maro închis și ochi negri. Ea are un rezervor de top pe spate mai mici.

Ea a crescut într-un cartier al clasei muncitoare. După ce a cunoscut niciodată cu adevărat părinții ei, ea a fost crescut într-o serie de centre de plasament.

Ea este în prezent singura. romantismul ei cel mai recent a fost cu un doctor junior numit Shad Craig Stephenson, care a fost de aceeași vârstă ca și ea. Ei au rupt în sus, deoarece shad nu a putut face față cu obsesia lui Soare cu moartea lui Erin.

Cel mai bun prieten Soare este un receptioner centru de sănătate numit Mali Clay. Ele sunt inseparabile. De asemenea, ea se blochează în jurul cu un recepționer centru de sănătate numit Linette Graham. Ei se bucură de puzzle împreună."

S-ar putea să-ți placă și...