ceai violet Chang Shu pentru pierderea in greutate - feedback-ul clienților despre acest produs. Este în valoare de cumpărare
Sănătate și Tu

ceai violet Chang Shu pentru pierderea in greutate – feedback-ul clienților despre acest produs. Este în valoare de cumpărare

Pierderea in greutate este întotdeauna greu. Exercițiile extenuante în complex cu o dieta stricta poate produce rezultate, dar nu toți oamenii sunt capabili să reziste la astfel de teste. Din acest motiv, mulți încearcă să rezolve problema excesului de greutate pastile speciale si suplimente. Aceste suplimente nu sunt întotdeauna eficiente, iar în unele cazuri, pur și simplu, periculoase pentru sănătate.

Astăzi există o simplă și o metodă sigură de a pierde in greutate. Este vorba despre ceai violet, „Chang Shu“. Această băutură naturală nu conține aditivi artificiali și este complet sigur pentru organism. În plus, mulți utilizatori

au raportat efecte pozitive de la utilizarea acestuia.

Purple Ceai, “Chang Shu” – Cumpărați de la farmacie,

Element de ceai, „Chang Shu“ se află în naturalețea. În timpul fabricării produsului nu utilizează compuși artificiali. băutură purpurie numit din cauza culorii, care dobândește după bere (și lămâie adăugare).

plantă

Ceaiul crește în mod exclusiv în munții din Tibet și Nepal în formă de arbuști. Ele sunt de culoare verde, indiferent de perioada anului. Petalele de ceai de nuanță violet sau gălbuie apar pe vârfurile plantelor. Maturarea tufelor necesare aerul subțire cu un conținut redus de oxigen. De aceea, principalul loc de adunare de ceai sunt la o înălțime mai mare de 3 kilometri deasupra nivelului mării.

În plus față de Tibet și Nepal, ceai este, de asemenea, în creștere în Cambodgia. Florile de pe tufele nu mai mult de două ori apar pe parcursul anului. Trebuie să le colecteze manual, la mare altitudine. Toate acestea influențează în mod substanțial costul de producție de ceai, pe care produsul depășește costul altor băuturi similare. Cu toate acestea, gustul de preț kompensiruet și efectul.

Pentru a cumpăra o băutură în modul de la distanță. În momentul distribuției sale pe teritoriul Federației UE este angajată într-o zonă specială – sale-purpletea.useful-deals.com. pentru a cumpăra produsul, trebuie să faceți următoarele:

După depunerea achiziționarea, trebuie să așteptați până când acesta va fi procesat de către angajații reprezentantul companiei. După tratament numărul de apel operatorul întreprinderii. Acesta din urmă va cere să confirme ordinea și pentru

a clarifica datele de livrare sale (metoda, adresa).

în cazul în care se confirmă, o parcelă de ceai vor fi trimise la adresa specificată prin poștă sau livrate cumpărătorului prin curier. Metoda specifică aleasă de utilizator. Cu toate acestea, este în valoare de având în vedere că nu toate orașele au servicii de curierat (în special orașe mici).

Tot ce a mai rămas pentru utilizator să plătească pentru ceai. Plata se face numai după primirea mărfurilor. Cumpărătorul poate verifica pachetul și asigurați-vă că nu a avut, și apoi de a rambursa împrumuturile, în conformitate cu ordinea de cost.

Pretul produsului depinde de doi factori:

 • cât de multe pachete de ceai achiziționate de către client;
 • ce oră o face.

Costul de ceai este 998 ruble. În acest caz, în cazul în care clientul plasează o comandă direct pe curs, veți plăti mai puțin. Un astfel de ordin va costa 1 …, dar costul fiecărui individ portie de ceai va fi mai puțin. De asemenea, este în valoare de vedere că distribuitorul organizează în mod constant reduceri pentru clienții săi. În acest caz, costul de ceai poate scădea la ….

Băutura este complet în condiții de siguranță, după cum reiese din certificarea sa de stat. Conform producătorului, produsul este înscris în registrul special de stat și îndeplinește toate cerințele autorităților de control ale Federației UE.

Efectul asupra sănătății Girls Purple Tea, “Chang Shu”?

Băutura în cantitate mare include o varietate de minerale și vitamine. Cu aportul de ceai pe termen lung, cumpărătorul va putea vedea imbunatatiri notabile asociate cu diferite sisteme ale corpului, de fond emoțional, starea interioară a sănătății.

cele mai evidente modificări cauzate de ingerarea băuturii:

  unghii din plastic
 • Îmbunătățirea și păr.

  Cuprins în substanțe nutritive de ceai au un efect pozitiv asupra creșterii unghiilor, starea lor generală, au un efect de consolidare. Acest lucru se referă, de asemenea, pe deplin la păr.

 • Îmbunătățirea vederii. Efectul real cetățenilor care lucrează pe PC. Cursul complet de a lua ceai face viziune mai acută, are un efect pozitiv asupra percepției vizuale a lumii.
 • Calmeaza sistemul nervos. În lumea modernă este în mod constant într-o stare de stres. Este plină cu dezvoltarea unor boli grave, să nu mai vorbim de disconfortul pe care stresul îl are asupra vieții personale. Ceaiul are un efect pozitiv asupra sistemului nervos permite unei persoane de a se trage împreună și se calmeze.
 • Un efect pozitiv asupra creșterii părului, previne albire a parului. Ceaiul Purple nu este un panaceu. Nu este posibil pentru a salva cumpărător de păr gri. Cu toate acestea, utilizarea băuturii reduce gri, blochează apariția unor noi fire de par gri.
 • Împiedică îmbătrânire a pielii. Pe piele modificările legate de vârstă vizibile în primul rând. dieta necorespunzatoare, obiceiuri proaste, stres constant – toate afectează aspectul nostru. Consumul de ceai vă permite să se retragă substanțe nocive din organism, previne aparitia ridurilor.

Cu toate

acestea, efectul principal al lua “Chung-Shu” – pierdere in greutate. Pe de o parte, elementele de ceai, intra in corpul uman, arde excesul de grăsime și de ao transforma în energie. Acest lucru reduce nu numai în greutate, dar, de asemenea, crește în mod semnificativ productivitatea. Pe de altă parte, bea câteva reduce pofta de mancare decat previne grasime noi.

Compoziția și Componente Purple Tea, “Chang Shu” – Vitaminele și theanine

Ce face posibila pierdere in greutate? Acest lucru se datorează compoziției de ceai, „Chang Shu“. mijloace unice literalmente pline de substanțe nutritive și minerale, care atunci când este injectat în corpul uman trăgaciul procesele responsabile pentru arderea excesului de greutate corporala.

substanțele conținute în băutură ar trebui să fie împărțită în două categorii. Primul este format din elemente comune pentru toate ceaiurile, și alte substanțe, care apar numai în „Chung-Shu“. Este necesar să se ia în considerare fiecare categorie în parte.

Pentru „Chung-Shu“ personajele sunt toate componentele tipice ale altor băuturi ceai. Ca și alte tipuri de ceai, un remediu pentru pierderea în greutate eficientă conține următoarele componente:

 • Theanine. Este inclus cu aproape orice fel de ceai. Este componentul principal al acidului glutamic. Pentru a evalua în mod corespunzător acest avertisment, este necesar să se clarifice ce responsabilitatea acestui acid. Este imposibilă fără funcționarea normală a creierului principal. Unei persoane de primire, „Chang Shu“, pentru a îmbunătăți în mod semnificativ procesele încredințate autorității respective (de exemplu, crește concentrația). De asemenea, factorii de decizie de instrument, prin creșterea imunității, reducerea nivelului de zahăr din sânge. Ceaiul are, de asemenea, un efect pozitiv asupra tensiunii arteriale, scăderea-l. Toate aceste efecte sunt posibile datorită prezenței teanina în compoziție.
 • Kahein. S-au găsit în toate tipurile de ceai, cu toate acestea, concentrația crescută se observă în soiurile montane, căruia îi aparține „Chung-Shu“. antioxidant natural. Acțiunea principală este stimularea încheierii de toxine și alte substanțe nocive. Ca o consecință, îmbunătățește funcționarea organelor responsabile de aceste procese. În primul rând, normalizeaza functionarea tractului gastro-intestinal și ficatului.
 • Taninul. Consultați substanțele tanante care au un efect pozitiv asupra organismului, curățare-l de metale grele. Printre alte caracteristici utile ale taninurilor este protejarea mucoasei și reducerea proceselor inflamatorii in curs de dezvoltare in organism. De asemenea, trebuie să țină cont de faptul că acest ingredient împiedică apariția și dezvoltarea în microorganismele patogene ale corpului uman.
 • Toate componentele descrise mai sus, inerente în soiurile standard de ceai. Cu toate acestea, concentrarea lor în „Chung-Shu“ este mult mai mare. Cantitatea de substanțe minerale utile această băutură este chiar inferior ceai verde.
 • Componente

 • unice

elementele descrise mai sus, este inerent în toate tipurile de ceai, deși în concentrații mai mici. Între timp, nu în „Chung-Shu“ include componente unice găsite în alte băuturi. Printre acestea:

 • Bioflavonoidele. Intaresc peretii capilarelor, reduce presiunea. Datorită acestor efecte există un efect pozitiv al ceaiului asupra sistemului cardiovascular. În plus, pentru substanțele de acest tip caracterizată prin efecte anticarcinogenic datorită cărora acestea sunt utilizate pe scară largă în terapia aterosclerozei și a ulcerului.
 • Metilksantina. Principalul efect este acela de activare a sistemelor organismului, îmbunătățește semnificativ activitatea omului. În plus, sângele substanță razreshaet. Efectul este atins prin reducerea ratei de adeziune a trombocitelor.
 • Synephrine. Poate că principalul component al ceaiului. Această substanță are un impact direct asupra arderii grasimilor. Efectul său principal este accelerarea metabolismului. Datorită acestui fapt, există un consum crescut de calorii intră în organism și, în consecință, o scădere a greutății. Un alt efect pozitiv este stimularea sistemului imunitar.

Complexul elementelor descrise mai sus nu mai pot fi găsite în orice băutură ceai. Numai “Chung-Shu” conține toate aceste substanțe nutritive.

Purple Tea, “Chang Shu” – proprietățile benefice ale băuturii pentru organismele

Evident, proprietatea utilă principal de ceai – arderea excesului de greutate. Pe asigurări producătorului, componentele incluse în băutură, reduce dimensiunea de grăsime, arde grasimi, transformand-o in energie, inhiba apariția unor noi depozite. Grație întregul complex de substanțe utile, ceaiul are, de asemenea, un efect pozitiv asupra organismului ca întreg.

ca un exemplu, puteți lua tractului gastrointestinal, ficat și rinichi, adică autoritățile responsabile pentru îndepărtarea din corpul de substanțe nocive. In fiecare zi, aceste elemente ale corpului uman se încadrează într-o substanță clară. Cu toate acestea, consumul de alcool și de junk food perturba activitatea lor. Ca urmare, manifestele persoana gastrita, hidropizie, constipație. Mai mult decât atât, în cazul în care nu se face nimic, se poate dezvolta in cele din urma un ulcer.

Datorită aportului de ceai tractului gastro-intestinal, rinichii și ficatul sunt curățate de substanțe nocive, normalizează activitatea acestor organisme este de eliminare mai rapidă și eficientă a toxinelor.

În plus față de efectul descris mai sus, este posibil să se evidențieze următoarele proprietăți pozitive ale ceaiului mov:

 • Creșterea forțelor de rezervă ale corpului. probabilitate ridicată de a reduce riscul de boli asociate cu sistemul cardiovascular. Reducerea riscului de dezvoltare a patologiilor tiroidiene.
 • Îmbunătățirea sănătății prin normalizarea corpului, retragerea de la ea de substanțe nocive, jovialitatea din componentele de ceai. Împreună cu bunăstarea îmbunătățește semnificativ aspectul de om, există o întinerire a pielii, întărirea unghiilor și a părului, reducerea păr gri.
 • Reducerea riscului de dezvoltare a unor asemenea boli mortale ca: ateroscleroza, diabetul. Proprietățile anticarcinogenic ale componentelor individuale de ceai au un efect pozitiv asupra riscului de tumori și alte manifestări ale bolii de cancer.
 • Datorită metabolismului îmbunătățit observate schimbări pozitive legate de funcționarea organelor interne și a țesuturilor.
 • Reducerea tumefiere, până la eliminarea completă a acestora. Acest efect nu numai că are un efect pozitiv asupra sănătății, dar, de asemenea, face un aspect mai atractiv. Un efect similar se realizează prin retragerea excesul de lichid din organism.

celule Zdrobire localizate în grăsimea internă și subcutanate, promovează pierderea în greutate, și, de asemenea, servește ca una dintre măsurile de prevenire, care permite nu numai pierde în greutate, dar nu-l câștige înapoi.

Ceai, “Chang Shu” – dacă Bea ajută să piardă în greutate

?

Băutura include un număr mare de ingrediente naturale. Acestea afectează întregul organism, îmbunătățirea activității sistemului său separat și care afectează în mod pozitiv starea generala de sanatate a persoanei. Acțiunea principală declarată de către producătorii de băutură – arderea excesului de greutate prin defalcarea de grăsime și de ao transforma in energie

.

Intr-adevar, componentele de ceai au efecte pozitive asupra tractului gastro-intestinal și ficat, pentru a îmbunătăți substanțele de ieșire. După cum sa afirmat de către producător, utilizarea de ceai naturale elimină nu numai elementele nocive din organism, dar, de asemenea, transforma grasimea in straturi de energie, ceea ce face persoana mai activă.

Sinefrina este inclus în compoziție, este poziționat ca un instrument activ pentru pierderea în greutate. Cum este eficient poate fi dezbătute. Dacă unii experți insistă asupra efectului pozitiv al unei componente și utilizarea acestuia în procesul de pierdere în greutate, în timp ce altele nu cred că acest element este intr-un fel un efect notabil asupra organismului.

oameni reali comentarii în această problemă sunt contradictorii. Unii oameni neagă existența efectelor băutură, alții arată rezultate pozitive. Prin urmare, în acest caz, totul depinde de caracteristicile individuale ale organismului și comportamentului uman.

Cu toate acestea, toți experții sunt de acord asupra unui singur lucru – ceaiul poate fi folosit ca o măsură pentru pierderea în greutate, în cazul utilizării unei abordări integrate. Adică, nu ar trebui să se limiteze la a lua numai această băutură. Exercitarea, dieta adecvata, inclusiv o multime de fructe si legume, coroborat cu evitarea obiceiurilor nocive, poate avea un efect pozitiv.

Ceai, “Chang Shu” – De ce Abilitatea de a pierde greutate rapid

?

Principalul motiv pentru care ceaiul are un efect pozitiv asupra organismului uman – compoziția acestuia. Băutura este plin de vitamine, antioxidanti si oligoelemente. În complex, aceste substanțe au un impact nu numai asupra organismelor individuale, ci și pe întregul corp uman ca un întreg.

Elemente incluse în „Chung-Shu“, are un efect pozitiv asupra tractului gastrointestinal, creierul principal al sistemului cardiovascular. Nutrienții îmbunătăți funcționarea ficatului și a rinichilor, reducerea sarcinii pe ele, influențează pozitiv starea pielii și a părului.

Secretul constă în combinarea mai multor elemente benefice într-un pahar. Acesta include ca standard pentru toate componentele ceaiurile, și substanță unică, care, în astfel de numere nu pot fi găsite în alte produse. Acest lucru asigură efectul general asupra organismului, important mai ales în timpul varsare greutate.

Caracteristica impactului ceai este după cum urmează:

 • Sinefrina și alte elemente îmbunătăți stomac și intestine. Acest lucru conduce la normalizarea metabolismului. Ca urmare, alimente nesănătoase, provocând apariția de grăsime, este absorbit mai repede, fără efectele negative ale abdomenului.
 • tetanie și teobromin, după cum se menționează de către producător, face o altă parte a muncii. În cazul în care îmbunătățirea funcțiilor tractului digestiv nu apare într-o nouă grăsime, aceste substanțe să ia departe vechi moleculele de grăsime, divizare. În plus, aceste componente influențează pozitiv procesul global digestiv, îmbunătățirea intestinelor și rinichilor, eliminarea substanțelor toxice din organism.
 • Substanțele descrise mai sus, are ca scop vărsare greutate. Între timp, cu activitățile sportive active perturbat pielea și structura unghiei. Pentru a evita acest lucru, este necesar să se satura organismul cu elemente utile. Acestea se găsesc în concentrații mari în ceai, „Chang Shu“. Ca urmare, această băutură nu numai că vă ajută pierde în greutate, dar, de asemenea, ajută la eliminarea efectelor negative ale exercițiilor fizice.

Astfel, secretul minciunilor „ceai albastru“ în efectele sale complexe asupra organismului. Remediul nu creează dependență. Componentele sale constitutive contribuie la metabolismul lipidic și de a îmbunătăți starea corpului. În același timp, se recomandă să utilizați ceai, impreuna cu exercitii fizice si dieta. Acest lucru va spori eficiența.

Cum să Brew și bea Purple ceai, “Chang Shu”?

Orice proceduri speciale asociate prepararea băuturii, nr. Practic, acest proces este identic cu berii alte tipuri de ceai. Produsul trebuie să se toarnă apă caldă și lăsați-l abrupte pentru câteva minute. După băutura va dobândi o culoare albăstruie, acesta poate fi utilizat.

Cu toate acestea, o caracteristică este încă acolo. Aceasta afectează temperatura apei, care poate fi folosit pentru a prepara băutură ceai. Spre deosebire de alte produse, în acest caz, nu trebuie să folosiți apă clocotită. Adică, nu este recomandat să toarne ceai imediat ce ceainicul fierbe.

Faptul că apa clocotită afectează mineralele incluse în băutură. Asta este, această abordare reduce în mod semnificativ eficacitatea produsului. În plus, apa in timpul fierberea distruge coloranți naturali, care umbra băuturii poate diferi de cea afișată pe ambalaj cu produsul.

pentru a evita acest lucru, ar trebui să dea apă fiartă să se răcească ușor. Suficient să aștepte 5 minute, și apoi puteți trece la fabricarea berii. Temperatura lichidului optim pentru acest proces este de aproximativ 80 – 90 de grade. Înțelege că băutura este pregătită în mod corespunzător, este posibil ca culoarea albastru strălucitor. Timpul mediu de extracție nu este mai mult de 10 minute.

Se recomandă să se folosească de la 5 la 7 muguri (ceai este distribuit în această formă) pentru un singur sudură. Ceaiul era violet, trebuie să adăugați acidul citric. Aveți posibilitatea să utilizați un produs sau o parte a concentrat din lamaie

Utilizarea de zahăr nu este recomandată. – afectează greutatea persoanei. Este mai bine să înlocuiască acest produs cu miere.

Purple Ceai, “Chang Shu” – Are o recepție corectă

Pentru prepararea de ceai gustoase și utile, este recomandat să utilizați cinci flori, o linguriță de miere și o felie de lămâie. Acesta este raportul optim de componente per ceașcă de băutură (50 grame). Dacă doriți, puteți să aruncați miere și lămâie sau de a folosi un pic mai mult inflorescențe (dar nu mai mult de 7).

Faceți ceai dublu pe zi. Orice rețete specifice în acest plan. Recepția nu depinde de masa. Puteți, de exemplu, pentru a bea o cana dimineata si unul seara, sau de a folosi o altă schemă mai potrivită. În acest caz, totul depinde de preferințele individuale ale persoanei.

băutura în sine, fără impurități nu are un gust pronunțat clar sau miros. Prin urmare, aceste calități va depinde de ceea ce se adaugă la acesta. Lamaie si miere poate fi folosit, cu toate acestea, pentru a amesteca ceaiul cu alte plante nu este recomandată.

În legătură cu anumite plante pot produce efecte secundare nedorite, printre care și reacții alergice.

Purple ceai, “Chang Shu” – contraindicațiile și Efecte secundare

Producătorul susține că utilizarea ceai poate tuturor cetățenilor. În plus, nu au raportat efecte secundare de băutură. În același timp, această informație nu corespunde întru totul realității. Cel puțin, și poate provoca o reacție alergică dacă persoana care produsul este alergic la componentele sale.

în plus, nu este recomandată utilizarea de ceai în cazul în care:

In toate cazurile descrise mai sus, este recomandabil să se abțină de la băutură băut. În caz contrar, starea pacientului se poate agrava. În plus, cu grija de a folosi ceai în timpul sarcinii și în timpul alăptării. Acest lucru se poate face numai după obținerea permisiunii de către medicul curant.

Purple Ceai, “Chang Shu” – Mărturiile reale de doctori si clienti

Producătorul indică o eficiență ridicată de ceai din plante, dar cei mai mulți experți nu sunt de acord cu această afirmație. La acea vreme, în timp ce unii medici indica beneficiile reale ale acestei băuturi, dar mă îndoiesc foarte eficacitatea sa în scădere în greutate, alți terapeuți resping orice proprietăți utile, „Chang Shu“.

Ceai, “Chang Shu” – Comentarii veridică a Doctori, Nutriționist și endocrinolog

Principalele teze ale medicilor pe această temă sunt următoarele:

 • Teza principală – studiile clinice de ceai nu au fost efectuate. Din cauza acestei afirmații, care are toate efectele descrise de către producător, este imposibil.
 • În băutura conține într-adevăr un nivel ridicat de vitamine si minerale. Cu toate acestea, o cantitate excesivă a acestor componente este la fel de dăunătoare ca și lipsa lor. Cu un consum regulat de ceai și prelungită în corpul uman poate acumula prea mare concentrație de minerale, care este plină de consecințe.
 • Compoziția este fluture mazăre. El are într-adevăr un efect pozitiv asupra organismului uman și este utilizat în prevenirea cancerului, dar nu afectează procesul de pierdere în greutate.
 • Influența sudoare pe arderea straturilor de grăsime nu este dovedită în lumea științifică, astfel încât să afirme că acest element poate avea un efect pozitiv, este imposibil. În plus, Uniunea într-o băutură naturală și cafeina este periculos pentru sănătate, cu toate că „Chang Shu“, concentrația acestor substanțe este mică.
 • Toate elementele incluse în produs, poate îmbunătăți într-adevăr metabolismul, ceea ce va ajuta la varsare in greutate. Cu toate acestea, cuvântul cheie în acest caz – să contribuie. În greutate de ardere numai cu ajutorul experților de ceai nu cred.

Prin urmare, dacă analizăm toate recenziile medicilor, puteți veni la concluzia că ei nu cred în puterea miraculoasă a suplimentului și trata cu mare grijă. Între timp, experții nu neagă posibilitatea utilizării fondurilor ca măsuri suplimentare în timpul varsare de greutate.

Ceai, “Chang Shu” – Comentarii negative de la clienții care beau Achiziționat

De asemenea, comentariile utilizatorilor interesante. Pe baza lor, este posibil să se stabilească anumite idei despre argumentele pro și contra ale băuturii. Printre laturile pozitive:

 • Prezența vitaminelor și mineralelor.
 • Reducerea poftei de mâncare în timpul tratamentului cu ceai.
 • În unele cazuri, scăzând greutatea (dar nu la 500 de grame pe zi, după cum se menționează de către producător).
 • Nisa culoare și miros.
 • Prezența postgust subțire neobișnuită.

Între timp, cei mai mulți utilizatori critică băutura. Printre dezavantajele sale, acestea includ:

 • un preț prea mare.
 • Presupusa lipsa culorii după sudare (este posibil ca acest dezavantaj este asociat cu pregătire incorectă a băuturii).
 • Absența oricărui efect de admitere.
 • Efectul opus. Adică, în loc de a încerca să pierde în greutate, unii oameni câștigat kilogramele in plus.

Mulți utilizatori simt înșelat, indică faptul că efectele pretinse de producător nu sunt adevărate. În unele cazuri, vânzătorul direct acuzat de înșelăciune și distribuția de produse contrafăcute.

ar trebui să cumpăr un ceai Purple, “Chang Shu”, pentru a pierde in greutate?

Astfel, „Chung-Shu“ – ceai revendicat de fabricant ca un mijloc eficient de a arde kilogramele in plus. Vitaminele și mineralele conținute în băutură au un efect pozitiv asupra tractului gastro-intestinal, sistemul cardiovascular, ficat și rinichi, îmbunătățirea stării pielii și a părului, placa de unghii.

In ciuda acestui fapt, mulți medici se îndoiesc de eficiența mijloacelor și o tratează cu precauție. Opiniile utilizatorilor cu privire la această problemă au fost împărțite. Unii cetățeni indică un efect pozitiv al medicamentului, iar altele au criticat vehiculul pentru prețul său, gustul, absența oricăror efecte.

Dacă rezultatul de la primirea de ceai, depinde de caracteristicile individuale ale corpului uman. În orice caz, acesta trebuie să fie utilizat împreună cu exerciții și diete, dar nu ca principal instrument și numai pentru pierderea în greutate. În cazul în care a observat această regulă, efectul pozitiv nu va dura mult.

Tuulikki Tuomioja

"Dragomir Tomescu este o vârstă de 31 de ani, fostul aparat de ceai, care se bucură de rugăciune, podcasting și gastronomie. El este luminos și creativ, dar poate fi, de asemenea, foarte lacomi și un pic capricios.

El este dependent de cumpărături, ceva ce prietenul său Celyn Nannie Greenwood a arătat când a fost de 17. Problema intensificat în 2008. Dragomir a pierdut două locuri de muncă, ca urmare a dependenței sale, în special: activist local și aparat de ceai.

El este un britanic creștin care se definește ca fiind homosexual. A început să studieze filozofie, politică și economie la colegiu, dar niciodată nu a terminat cursul. El are o fobie severă de șoareci, și este obsedat de Frozen.

Fizic, Dragomir este în formă bună. El este foarte inalt, cu pielea de măsline, păr ghimbir și ochii verzi.

A crescut într-un cartier al clasei muncitoare. După ce a cunoscut niciodată cu adevărat părinții lui, el a fost crescut într-o serie de centre de plasament.

El este în prezent singur. Cea mai recenta poveste de dragoste a fost cu un scriitor scenariu numit Derick Kelsey Hawkins, care a fost de 6 ani mai în vârstă decât el. S-au despartit pentru ca personalitatile lor puternice s-au ciocnit.

Cel mai bun prieten Dragomir este un fost aparat de ceai numit Celyn Greenwood. Ei se inteleg bine cele mai multe ori. De asemenea, el se blochează în jurul cu Myrtle Sutherland și Bobbi Burton. Le place să apară în fundal pe televizor împreună."

S-ar putea să-ți placă și...