Dynamite - muscatura activator, comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpara, cumpara acum,
Sănătate și Tu

Dynamite – muscatura activator, comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpara, cumpara acum,

Deci aveți de gând de pescuit! A luat barca,

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

undițe, rezervor, momeală, vodca, Zakus … Și dinamită a luat? Nu? Apoi arunca repede de pe cizme și a alerga la computer pentru a comanda rapid o dinamita! Efectul dinamită (Dynamite) este incomparabil activator rece nebun!

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Știți ce se poate compara? Ssst, eliminați de la monitor copii! Impactul activator nostru de pește este aproximativ aceeași ca și influența narcotic asupra omului! Da, peștii sunt doar merge nuci peste foamea incredibil! Și totuși, aproape că am uitat, cârlig remorcă pentru masina ta! Nici unul dintre trunchiul nu se va ține tot peștele te prinde cu dinamita! Și nu uita net de aterizare! Dinamita activator uneori înoată astfel de cazuri!

Cum dinamită?

Puteți răspunde într-un singur cuvânt – uimitoare! Dar să ne întoarcem la știință. Deci, o parte din dinamită noastre include:

  • pește, care joacă același rol ca și făină obișnuită, pentru componentele de legare;
  • ingrediente brutărie, aromă și gust;
  • aromei speciale pentru a da naturalete produsului;
  • și cel mai important, desigur, nitroglicerină … Oh-Oh-Oh, atractanți! Doar dinamită efectul pe care îl joacă rolul de nitroglicerină în dinamita Nobel.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Acestea provoacă reacția instinctivă de pește și pentru a atrage-l momeala.

Ai văzut vreodată cum funcționează Catnip la pisici? Reacția Dynamite activator musca se observă în pește.

In mod surprinzator, ei simt efectul activator la o distanță foarte mare. Peștii se adună în stoluri și vor mirosi, pentru că din acel moment ei au un singur scop – să găsească și să mănânce! Și trebuie doar să arunce o tijă și să nu uite despre momeala, deoarece, cu excepția taur foarte nebun, nici un pește care se respectă pe o mușcătură cârlig goale nu va.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Ordinea de aplicare a dinamită activator musca

Este Efectul Dynamite (Dynamite) numai în formă lichidă. Într-o cutie veți găsi 5 pachete, fiecare cu câte 5 ml de activator. Un pachet de activator, trebuie să adăugați 2-2. 5 kg momeală convențională, preparată prin sau achiziționate de pe piață sau într-un magazin de specialitate. Acest lucru poate fi un amestec de boabe aburit, făină, furaje, etc, tot ce utilizați în mod normal.

In plus, nada de pescuit turnat în porțiuni mici, pentru a menține concentrația în întreaga pescuit.

Puteți aplica activator și pentru momeli individuale și momeli artificiale. Pentru a face acest lucru, se dizolvă un plic a efectului Dynamite (Dynamite) într-un pahar cu apă, a pus lângă el înainte de turnare baie momeala într-un mojar de sticlă. Cu toate acestea, sticla care se confruntă și se varsă, prin urmare, metoda de aplicare pe care o alegeți, pe măsură ce va fi confortabil și familiar.

Ambalajul produsului are propriile sale instrucțiuni diferite, astfel încât veți fi întotdeauna în măsură să-l ocupe.

Când și unde se aplica Dynamite momeala?

Aici nu au restricții! Dinamita este util peste tot,

în orice corp de apă, în orice vreme și în orice moment al zilei. Există un lucru pe care ar trebui să acorde atenție. În rezervoare cu apă stătătoare, acțiunea activatorul este lung și mici, aproape toate de pescuit va fi suficient un singur sac. Dar, în rezervoare cu direcțională pe durata scădere în funcție de rata de curgere.

suficient pentru tine puternic ar fi mai bine să folosiți pungi speciale sau din plasă de aluminiu pentru momeală, că este apă mai puțin neclară, altfel pur și simplu nu ataca activator musca. Un alt curs este de preferat să se folosească un pahar cu o soluție de dip activator fiecare momeală sau Atractivitatea.

Și mai bine pe râuri care se varsă rapid pentru a căuta backwaters în cazul în care curentul nu este evident, și alege un loc de pescuit aici. Și te mai convenabil și confortabil de pește va fi, iar nada nu este atât de mult necesară, iar activatorul va salva, în general, unele plusuri!

În funcție de tipul de apă unde pește și variază mușcătura activator de curgere. De obicei un pachet este suficient pentru 5-10 de pescuit. Sunt clienti foarte economic, care se întind de 20 de excursii. Dar depinde de tine.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Recenzii despre Dynamite

mi-a placut opinia, care citează pe deplin de mai jos, chiar și fără a schimba stilul și corectarea erorilor, este necesar să se citească după cum este scris:

În cazul în care pentru a cumpăra dinamită și care este prețul?

Așa cum sa menționat mai sus, un pachet de 5 plicuri pentru 5 ml. Este această bucurie de pescuit este …. Comanda produsul la link-ul de mai jos! Acesta este garantat împotriva falsificării, este aici activatorul reală italian Dynamite! Puteți fi sigur că suntem, deoarece produsul este testat personal de mai multe ori! Dupa ce a comanda un număr maxim de 10 minute vă va suna reprezentant de vânzări, va clarifica adresa si timpul de livrare, si va trebui doar să se pregătească uneltele și să aștepte. Rămâne să vă urez succes cu Dynamite nostru! Asigurați-vă că ne înapoi pentru mai multe!

Soare Lazarescu

"Soare Lăzărescu este un copil de 25 de ani, receptioner centru de sănătate a cărui viață este dominată de rezolvarea uciderea prietenului ei, Erin King. Erin a fost strangulat în 2011, iar criminalul nu a fost niciodată adus în fața justiției.

Ea este britanic, care se definește ca fiind drept. A început să studieze medicina la colegiu, dar niciodată nu a terminat cursul. Ea este alergic la crustacee. Ea are o fobie severă de câini, și este obsedat de topuri rezervor și pisici.

Fizic, Soare este în formă bună. Ea este foarte scurt, cu pielea palidă, părul maro închis și ochi negri. Ea are un rezervor de top pe spate mai mici.

Ea a crescut într-un cartier al clasei muncitoare. După ce a cunoscut niciodată cu adevărat părinții ei, ea a fost crescut într-o serie de centre de plasament.

Ea este în prezent singura. romantismul ei cel mai recent a fost cu un doctor junior numit Shad Craig Stephenson, care a fost de aceeași vârstă ca și ea. Ei au rupt în sus, deoarece shad nu a putut face față cu obsesia lui Soare cu moartea lui Erin.

Cel mai bun prieten Soare este un receptioner centru de sănătate numit Mali Clay. Ele sunt inseparabile. De asemenea, ea se blochează în jurul cu un recepționer centru de sănătate numit Linette Graham. Ei se bucură de puzzle împreună."

S-ar putea să-ți placă și...