Electricity saving box - opinii, preț, în cazul în care să cumpere, original sau este în valoare de ea
Sănătate și Tu

Electricity saving box – opinii, preț, în cazul în care să cumpere, original sau este în valoare de ea

produs neobișnuită a apărut pe piață a aparatelor electrice

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

– cutie de economisire a energiei electrice sau a energiei electrice economice. Această cutie mică, în funcție de reclama, ajută în mod semnificativ la reducerea consumului de energie. O astfel de ofertă tentantă pentru un preț foarte modestă nu poate rămâne indiferentă. Ce este acest instrument, cum funcționează și ce opiniile clienților reale?

cutie de economisire de energie electrică – divorț sau adevăr

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

La prima vedere pagina de publicitate a dispozitivului , care poate fi ușor de găsit pe Internet, destul de informativ. conexiune caseta Descris sistem de energie electrică de economisire, principiul de funcționare, tabelul de mai sus a eficienței utilizării la diferite site-uri, certificate de conformitate sunt, de asemenea, disponibile. Există multe analogii cu un principiu foarte similar de operare.

Cum funcționează?

principiul acestui dispozitiv este acela că se stabilizează în cele din urmă fluxul de energie, distribuirea uniformă. Este un fel de convertor static, aducând ordine în haosul electric al unei case umplut cu o varietate de electrocasnice. Promisiuni pentru a decupa valuri de energie electrică atunci când supraîncărcată și scade în rețea, deoarece acest dispozitiv este capabil de pentru a filtra și de a elimina aceste fenomene . Acest lucru ar trebui să influențeze în mod pozitiv nu numai cantitatea de energie consumată, ci și pe durata funcționării.

Instalați această unitate în apropierea contorului prin simpla introducere în priză. Desigur, înainte de a utiliza caseta de economisire a energiei electrice, se recomandă să se familiarizeze cu manualul de utilizare. Apoi, după pornirea dispozitivului cu o singură atingere a unui buton, începe să salvați până la 33% din energia electrică. Și toate aceste economii minunate, în conformitate cu vânzătorii, este legal, deoarece dispozitivul este după contorul.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Toate cele de mai sus suna interesant, dar să exploreze dacă este adevărat sau înșelătorie cumpărător naiv.

Ce logica spune?

Orice persoană sănătoasă ar trebui să să fie avertizați cu privire la două lucruri:

În primul rând, o astfel de mari economii procentuale pentru o astfel de bani mic este discutabilă. Și în al doilea rând, în cazul în care într-adevăr este de cercetare științifică, care arată astfel de rezultate de mare, acesta va fi lansat de către o firmă bine cunoscută. Faptul este că marile corporații sunt foarte rapid pentru a reacționa, de cumpărare toate noutățile sale. Apariția unei astfel de dezvoltări eficiente în companii mai puțin cunoscute ar trebui să trezească suspiciuni. Ei bine, ca distribuirea produsului printr-un distribuitor, și nu propria lor reprezentare, cum stă bine o organizație serioasă.

Ce fizica spune?

sloganuri publicitare promit o mulțime de bonusuri cu ajutorul dispozitivului. Acesta acționează ca:

  • Economiile de energie electrică;
  • Din regulatorul de tensiune;
  • curent reactiv

    convertor în activ.

Pentru a evalua aceste aspecte ale produselor, avem nevoie de cunoștințe în fizică. Dacă puteți explora informațiile din site-uri Internet, efectul instrumentului se verifică prin măsurarea curentului în rețea înainte de a porni aparatul și apoi. Aparent, consumul de energie electrică și de rețea de putere activă în măsurătorile nu este implicat. Cu toate acestea, orice specialist vă va spune că curentul totală în rețea poate scădea cu fluctuația factorului de putere, fără a reduce consumul de energie.

De asemenea, există versiuni care această unitate convertește energia liberă reactivă într-o formă activă. Și aici un expert informat vă va spune faptul că există energie reactivă pentru funcționarea câmpurilor electromagnetice, dar alte tipuri nu sunt convertite. Prin urmare, energia activă și poartă numele, care este transformată în alte forme de energie pentru utilizare imediată.

Alți distribuitori susțin că dispozitivul detectează o schimbare de fază între curent și tensiune, dar nu este doar posibil, atunci când metoda de conectare. Inutil de menționat că dispozitivul pur și simplu nu are senzorii de curent pentru a determina o schimbare de fază nu funcționează. In plus, materialele promoționale, uneori, în locul puterii active acționează pe deplin, ceea ce face masa de eficiență este mai evidentă.

Ce este în interiorul dispozitivului?

Fotografii promotionale din caseta de economisire a energiei electrice economices pline de imagine a aspectului său, dar ceea ce este de umplere? Deschiderea acestui aparat de plastic mic, este posibil pentru a simți dezamăgirea profundă – câteva elemente în loc de ceea ce a fost promis, un sistem de sofisticat. Tot ce pot fi găsite în megapribor: punte diode, sursa de alimentare, condensator și două becuri LED. Chiar și la școlarul, este clar că thatís mai mult de o lanternă decât un dispozitiv serios pentru astfel de economii enorme.

Toate serviciile care pot fi furnizate de un astfel de dispozitiv este lumina unei mici becuri condus. El este absolut inutil în viața de zi cu zi, cu excepția cazului în care decideți să-l utilizați ca decor.

opinii de către utilizatori reali

Oricare ar fi argumentele „pentru“ și „contra“ orice clienți potențiali, potențialii cumpărători interesați de rezultatul final al utilizarea acestui dispozitiv. Aceste informații pot spune numai cei care au cumpărat caseta de economisire a energiei electrice. Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

reale opiniile

vă va ajuta să înțelegeți complet dacă să ia un astfel de dispozitiv de tine.

Un cuplu de ani în urmă, am apărut, de asemenea, cutia așa-numita economie de energie electrică. A dat-o pentru mine, asigurându-mă că va salva acum până la 30% de energie electrică. Am primit chiar și o demonstrație a „puterii“ – tester arătat cum să varieze rata de consum curent. Într-o demonstrație a miracolului prietenului aparat electrician, am fost într-o formă ușoară a explicat ce caseta.

Nu sunt disperat, dar au experimentat munca în condiții reale, lipirea la prima priza contorului (conform instrucțiunilor). Familia mea a fost consumatoare de o anumită cantitate de kW, efectul dispozitivului nu a schimbat acest consum cu până la 5% , să nu mai vorbim de 30%. Este trist faptul că aspiră să salveze seniori vor cădea în această capcană și să petreacă salariile lor slabe pe acest divorț.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

va spune în sprijinul pe forum, care avertizează împotriva pierde bani pe astfel de lucruri. Deja mai mult de o sută de oameni au căzut în această capcană, ceea ce nu este surprinzător cu o astfel de perspectivă tentant pentru a economisi până la 30-50% din energia electrică. Plasat masa pseudo-argumente și tot felul de tabele de eficiență, în cazul în care doar să te pui cu capetele oamenilor.

Chiar și efectul de reglare a tensiunii necesită o unitate puternică și costisitoare este destul de mare, și ceea ce poate această cutie de plastic care cantareste 200 de grame? Prostii!

O trecere în revistă pe forum, pe „cutie de economisire a energiei electrice“

Destul de conștient de iluziile supereconomy, am cumpărat această „cutie de economisire a energiei electrice“ de dragul experimentului. Consumul de măsurat înainte și după – economiile sunt 0%. Dacă nu mă înșel, se adaugă chiar și 1 kW. Atunci când încearcă să pună întrebări la agățat lor în sus. Cei care părăsesc opiniile rave pe dispozitiv miracol pe forumuri, pentru a găsi nu a reușit. Toate acest lucru este evident: un divort complet . Poate încerca cu siguranță, în cazul în care nu îmi pare rău!

Feedback pe agricultori forum

Poate fi găsit opinii pozitive despre caseta de economisire a dispozitivului de energie electrică, care sunt un personaj ciudat, doar publicitate.

Părinții

Alertă de energie electrică de economisire Box

Runs practica, atunci când reprezentanții acestor companii care vand dispozitive similare caseta de economisire a energiei electrice du-te acasă . Clienții lor sunt seniori care nu sunt iluminați opinii on-line despre minunile gândirii științifice în domeniul economisirii energiei. Ei spun că acestea sunt manageri ai unor companii mari de energie, care cooperează cu Fondul de pensii. Este raportat că, în conformitate cu un program special pentru pensionari sunt invitați să cumpere la un preț redus este un dispozitiv uimitor.

vechi, auzit despre procentul de economii sunt dispuși să plătească, mai ales că cele mai multe din suma pretins rasplateste fondului de pensii. Oamenii lupta cu sume mari de bani, în ciuda faptului că pe internet este mult mai ieftin. Dar, oricare ar fi prețul, așa cum este prezentat de opinii și teste, un astfel de dispozitiv este absolut inutil.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Distribuitorii acestui aparat minunat se aplică o înlocuire a conceptelor , informații incomplete sau jumătăți de adevăr. De fapt, achiziționarea de această casetă de economisire a energiei electrice, veți obține un Korobchenko frumos, cu un fel de drăguț becuri LED este totul despre orice economii și de vorbire nu pot fi. În orice caz, acest dispozitiv este un divorț pur și fraudă!

Soare Lazarescu

"Soare Lăzărescu este un copil de 25 de ani, receptioner centru de sănătate a cărui viață este dominată de rezolvarea uciderea prietenului ei, Erin King. Erin a fost strangulat în 2011, iar criminalul nu a fost niciodată adus în fața justiției.

Ea este britanic, care se definește ca fiind drept. A început să studieze medicina la colegiu, dar niciodată nu a terminat cursul. Ea este alergic la crustacee. Ea are o fobie severă de câini, și este obsedat de topuri rezervor și pisici.

Fizic, Soare este în formă bună. Ea este foarte scurt, cu pielea palidă, părul maro închis și ochi negri. Ea are un rezervor de top pe spate mai mici.

Ea a crescut într-un cartier al clasei muncitoare. După ce a cunoscut niciodată cu adevărat părinții ei, ea a fost crescut într-o serie de centre de plasament.

Ea este în prezent singura. romantismul ei cel mai recent a fost cu un doctor junior numit Shad Craig Stephenson, care a fost de aceeași vârstă ca și ea. Ei au rupt în sus, deoarece shad nu a putut face față cu obsesia lui Soare cu moartea lui Erin.

Cel mai bun prieten Soare este un receptioner centru de sănătate numit Mali Clay. Ele sunt inseparabile. De asemenea, ea se blochează în jurul cu un recepționer centru de sănătate numit Linette Graham. Ei se bucură de puzzle împreună."

S-ar putea să-ți placă și...