MagnuFuel - pret, opinii, în cazul în care pentru a cumpăra, original, cât de mult este costul
Sănătate și Tu

MagnuFuel – pret, opinii, în cazul în care pentru a cumpăra, original, cât de mult este costul

mod regulat se confruntă cu hype, șoferii interesați și

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

în dubiu: MagnuFuel economic de combustibil, divorț sau adevărul? Examinarea noastra se va baza pe analiza opiniilor existente și experiențe personale și unele de cercetare de bază. Noi, întâmplător, de asemenea, întrebam cât de real este posibilitatea dispozitivului touted. Cheltui mai puțini bani decât folosit pentru a, fără a restrânge mișcările lor. – ideea este foarte tentant

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Desigur, investiția inițială oarecum răcit entuziasmul – dar sunt singur, atunci puteți folosi doar și de a salva. Mai mult decât atât, că acțiunile de dispozitiv a scăzut cu aproape jumătate, și este de 3,600 … îl puteți obține pentru 1790 și, deoarece se presupune că benzina va merge cu 20% mai puțin pe o bază de zi cu zi, suma solicitată încetează să pară excesiv.

Economic MagnuFuel combustibil: divorț sau adevăr? Opinia noastră, probabil, va diferi puțin de majoritatea celor am întâlnit pe prăbușirea internetului. Cu toate acestea, vreau să împărtășesc sufletul meu.

Verificați promisiunile MagnuFuel

Pentru o privire de pornire la ceea ce are nevoie pentru a obține pentru banii lor și modul în care este procesul.

Scăderea consumului de combustibil, deoarece instalația. În publicitate este de acord că creșterea eficienței depinde de mașină, dar media este de aproximativ 20%. Atrăgătorul promisiune, pe care oamenii și eyeing MagnuFuel.

Protecția motorului de efectele combustibil de calitate scăzută. Nici o perspectivă mai puțin ispititoare, dacă vă amintiți despre calitatea a ceea ce este oferit în unele stații de gaz Europen.

Restul beneficiilor vopsea – creșterea mecanismelor de resurse, reparații mai rare etc. – sunt doar o consecință a calităților menționate ale economiilor. Și modul în care dispozitivul realizează acest efect? Potrivit anunțului, este alcătuită dintr-o pereche de magneți din neodim, care acționează asupra combustibilului. Conform descrierii, acestea creează un „câmp magnetic puternic“, în care graba lanțuri de hidrocarburi, formând particule mai mici, care sunt mai ușor să ardă.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

În plus, câmpul moleculelor în orientează astfel încât să se retragă unul de altul. Când acest oxigen are acces la ele din toate părțile, combustibilul este utilizat fără nici un reziduu, și se pare că economiile sale.

obiecțiunilor noastre MagnuFuel

Acestea pot fi împărțite în mod științific valabile, logice și practice. Să începem cu prima.

  • Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

    Revendicat decalajul dintre link-uri, în măsura în care este cunoscut de orice persoană, a absolvit liceul, este posibilă numai în prezența unui reactor nuclear sau LHC-ul. Un câmp magnetic este incapabil fizic;

  • Orice mașini folosite combustibil în funcție de caracteristicile sale – dielectric de origine organică, cu o dimensiune moleculară relativ mică. Unul dintre conducătorii auto, este de profesie fizician, a considerat că restructurarea ordinii sau a direcției lor va avea nevoie de un magnet de mărimea unui mare creștere este de 16 etaje și funcționează doar pe ea o centrală electrică. magneți slabi (nu chiar electrice) poate orienta moleculele nu sunt în stare;
  • O

    altă specială, de data aceasta chimistul nu au înțeles cum MagnuFuel protejează motorul de impurități în benzină. Câmpul magnetic nu se poate rupe în jos și de a neutraliza impuritățile din combustibil. Cu toate acestea, în publicitate, cu privire la protecția a spus în treacăt, a menționat fără explicații

Să trecem la logica:. Video susține că brevetul de know-how păstrează constructor auto General Motors. Purely întrebare teoretică: de ce nu este el echipează aceste magneți produsele lor de rulare pe linia de asamblare? O astfel de diferență benefică ar fi ridicat prestigiul și să fie cumpărat brandurile lor.

Numărul de magneți instalate depinde de tipul de mașină. Mai puternic decât el este, cu atât mai mult. Concluzia logică: dacă ai pus pe un Hoinar de 10 perechi, nu va mânca combustibil. Cu toate acestea, ceva este îndoielnic, din categoria fantezie neștiințifică.


Și, în sfârșit, o opinie personală. Da, noi nu suntem zgârciți să cumpere economizor mult-lăudata și încercați să-l pe propriile mașini. În primul rând, simplitatea instalării, producătorul promite, acesta nu a fost obținut: din cele trei experimentatori fara probleme, a pus doar unul. În al doilea rând, pentru o lună de testare, numărul de curse pentru a umple și volumul de umplere de reduceri semnificative de combustibil a arătat – în mod natural, în funcție de kilometraj. Petreceți mai puțin singurul care a plecat în vacanță cu trenul, mașina lui de o săptămână a stat în parcare.

Presupunem că o lună nu este suficient pentru concluzii finale și dispozitive în timp ce mașinile de decolare (încă mai au bani plătite). Cu toate acestea, am răspuns deja la întrebarea, MagnuFuel economic de combustibil: divorț sau adevărul? Opinia noastră poate fi considerată extrem de negativă. Și în loc de a cheltui banii lor proprii, vă oferim șoferilor să ia în considerare o astfel de experiență tristă.

Soare Lazarescu

"Soare Lăzărescu este un copil de 25 de ani, receptioner centru de sănătate a cărui viață este dominată de rezolvarea uciderea prietenului ei, Erin King. Erin a fost strangulat în 2011, iar criminalul nu a fost niciodată adus în fața justiției.

Ea este britanic, care se definește ca fiind drept. A început să studieze medicina la colegiu, dar niciodată nu a terminat cursul. Ea este alergic la crustacee. Ea are o fobie severă de câini, și este obsedat de topuri rezervor și pisici.

Fizic, Soare este în formă bună. Ea este foarte scurt, cu pielea palidă, părul maro închis și ochi negri. Ea are un rezervor de top pe spate mai mici.

Ea a crescut într-un cartier al clasei muncitoare. După ce a cunoscut niciodată cu adevărat părinții ei, ea a fost crescut într-o serie de centre de plasament.

Ea este în prezent singura. romantismul ei cel mai recent a fost cu un doctor junior numit Shad Craig Stephenson, care a fost de aceeași vârstă ca și ea. Ei au rupt în sus, deoarece shad nu a putut face față cu obsesia lui Soare cu moartea lui Erin.

Cel mai bun prieten Soare este un receptioner centru de sănătate numit Mali Clay. Ele sunt inseparabile. De asemenea, ea se blochează în jurul cu un recepționer centru de sănătate numit Linette Graham. Ei se bucură de puzzle împreună."

S-ar putea să-ți placă și...