Vitaelife Pharma Omega 3 - preț, în cazul în care pentru a cumpăra, capsule
Sănătate

Vitaelife Pharma Omega 3 – preț, în cazul în care pentru a cumpăra, capsule

Una dintre cele mai discutate aspecte recente din medicina

este importanta de omega-3 acizi grași polinesaturați. nutriționiști moderne, gerontologists, experți în domeniul suplimentelor nutritive și a problemelor de imbatranire, a pus în primele alimentele sa rânduri cu privire la eficacitatea și utilitatea suplimentarea.

Ce este?

Omega-3 fac parte din clasa de acizi grași polinesaturați și, împreună cu alte lipide omega ar trebui să facă în mod regulat din afara corpului uman. Principalii omega-3 acizi sunt dokozagexaenova (DHA), eicosapentaenoic (EPA) și alfa-linolenic (ALA). DHA și EPA în cantități mici pot fi sintetizați în organism din ALA, dar sinteza acest lucru este atât de mică încât nu 5% din nevoile organismului. În legătură cu acest fapt, toate cele trei acizi pot fi considerate ca fiind indispensabile pentru organism, și ei au în mod necesar de a face cu alimente sau sub formă de supliment .

Raportul

Este important să ne amintim că cheia pentru sănătate perfectă este raportul în acizii omega-6 și omega-3 acizi grași corp. Faptul că omega-6s au un efect inflamator, provocând și provocând diferite tipuri de inflamație și umflarea. Omega-3, dimpotrivă, scuti răspunsul inflamator. Raportul cel mai optim de omega-6 omega-3, în funcție de diferite surse, este solicitată de un până la cu trei la unul și același lucru la cinci. În Europa majoritatea populației, acest raport ajunge la 1: 100, ceea ce provoacă un alt fel de inflamatie sistemica si a bolilor și accelerează procesul de îmbătrânire. În acest sens, punctul-cheie în puterea de corecție a populației este de îmbogățire a dietei cu omega-3 acizi, pe fondul de limitare omega-6, care sunt abundent conținute în diverse uleiuri vegetale, atât de iubit de cele mai multe Europens.

Proprietățile benefice ale acizilor grași omega-3

În plus față de acțiunile anti-inflamatorii ale acestei clase de substanțe are o serie de proprietăți specifice. Acizii grași omega-3 cuprind membranele tuturor celulelor corpului. Mai ales mare este rolul lor în formarea pereților interiori ai vaselor de sânge. Fără suficiente cantități de aceste lipide în sânge, endoteliul vasului care necesită regenerare constantă, formează o structură defectă, care este supus inflamației constante și formarea plăcilor aterosclerotice. Datorită impactului semnificativ asupra formarea vaselor de sange sanatoase, omega-3 văzută în prezent ca un supliment cheie pentru prevenirea și tratamentul bolilor cardiovasculare.

La fel de importante aceste lipide și pentru a asigura formarea și funcționarea normală a sistemului nervos central. Deci, în materia cenușie a creierului acidului dokozagexaenova este mai mare de 3% și afectează în mod direct nivelul de inteligență, stres, abilitatile cognitive. O nevoie deosebit de mare de DHA in creier in curs de dezvoltare a copilului. Dacă în perioada de creștere intensivă nu asigură disponibilitatea unor cantități suficiente de omega-3 și în mod activ pentru a include în produsele alimentare dieta bogata in grasimi trans (biscuiți, prăjituri etc.), nu ar

trebui să fie surprins atunci că creierul copilului va să fie construit de margarină, iar omul mic va demonstra abilitatile mentale adecvate.

cercetare științifică modernă a dezvăluit o serie de alte proprietăți de omega-3 acizi grași polinesaturați. Printre ei efect irarenai privind normalizarea functiei imune. Lipidele acționează la toate nivelurile, asigurând maturarea normală a celulelor imune. Acest lucru se datorează în mare parte efectului antitumoral. Dezvoltarea sistemului imunitar protejează organismul vigilantly în lupta împotriva celulelor canceroase.

Bine dovedit omega-3 pentru a combate diferite boli ale articulațiilor. favoarea Artrita având capacitatea lipidelor de a reduce răspunsul inflamator și normalizarea functiei imune, iar corpul scapa de cauza influenței asupra metabolismului și a circulației sângelui. Capacitatea de acizi grași omega-3 încetini procesul de îmbătrânire , împiedică dezvoltarea legate de varsta. Gerontologists le recunosc ca fiind una dintre cele mai importante componente ale unui regim alimentar sănătos pentru o persoană în vârstă, împreună cu vitamine si antioxidanti. pozitiv acizi efect de suplimentare și a pielii și a părului.

Surse de omega-3

În cazul în care putem obține omega-3? În condiții normale, sursele majore, de fapt, doar două. Acest pește gras ridicată în mările nordice sălbatice și ulei din seminte de in . Din păcate, acest pește în regimul alimentar al populației generale este aproape absentă, iar uleiul de seminte de in nu poate servi ca completă și singura sursă a acestor lipide, în legătură cu existența unui singur acid alfa-linolenic, în absența docosahexaenoic și acizi eicosapentaenoic. La rândul său, cele mai multe dintre efectele benefice ale omega-3 din cauza doar DHA și EPA, care servește numai ulei de pește. Pentru a rezolva această problemă o suplimentare de omega-3 suplimente. Există două forme de astfel de aditivi. Este un concentrat de omega-3 în formă lichidă, ca antioxidant și conservant, care este adesea adăugat vitamina sub formă de capsule de omega-3, în care lipidele sunt protejate de capsulă din gelatină închise ermetic E și. De obicei sub formă lichidă este mai accesibil, și încapsulată mai bine protejate de factorii nocivi din mediu.

Cum de a alege?

Omega-3 prezentate spre vânzare într-o gamă largă. Cum de a alege suplimentul care vi se potrivește cel mai bine?

Să începem cu veganii. Daca esti vegan sau vegetarian, și doresc să ia omega-3 acizi de origine vegetală, alegerea ta -. Vegană omega-3

Restul ar trebui să știi diferența dintre ulei de pește și grăsimi de pește. Primul este produs din ficat de pește, care organismul se acumulează metalele nocive și substanțe toxice. În cazul în care produsul finit este prost tratată, aceasta poate rămâne substanțe nocive. Pește, de asemenea, grăsimi obținute din mușchi de pește și, prin urmare, mai bine, să acorde prioritate pentru el.

De asemenea, este necesar să se acorde o atenție la cantitatea de conținut în aditiv al celor doi acizi grași mai benefice. Acidul eicosapentaenoic (EPA) si docosahexaenoic (DHA)

În conformitate cu recomandările American Heart Association – American Heart Association – în zi ar trebui să ia 250-500 mg de EPA și DHA. Prin urmare, atunci când alegeți compara conținutul acestor acizi într-o singură doză. Luați în considerare valoarea nutritivă a alimentele pe care le consuma o activitate de sport (pentru sportivi doza recomandată la limita superioară) și având în vedere dozele recomandate, pentru a alege cea mai potrivita supliment. ulei de krill din Antarctica, de exemplu, într-o capsulă conține 60 g de EPA și 28 g de DHA și noastre Omega-3 Plus Elite conțin o doză de încărcare de EPA – 530 mg. Pe site-ul nostru o selecție de suplimentarea cu omega-3: aici veți găsi întotdeauna ceea ce aveți nevoie.

Cum să luați?

Doza poate varia în funcție de scopul urmărit. Pentru a asigura nevoile de bază pentru procesele metabolice, este suficient să se utilizeze până la 500 mg de produs pe zi. Pentru a reduce coagularea sângelui și prevenirea bolilor cardiovasculare doza nu crește mult. Doza zilnică poate fi utilizată o dată în timpul mesei, și poate fi împărțită în mai multe metode. Fii conștient de faptul că atunci când se iau cantități excesive de omega-3 pot dezvolta reacții adverse sub formă de tulburări ale tractului gastrointestinal, scăderea tensiunii arteriale, a crescut de sângerare. Dacă aveți aceste simptome, trebuie să întrerupeți administrarea medicamentului și se va consulta un medic.

Aportul suplimentar de omega-3 este cheia pentru sănătate bună și longevitate activă. Cu toate acestea, înainte de a aplica ar trebui să se consulte cu un specialist.

Soare Lazarescu

"Soare Lăzărescu este un copil de 25 de ani, receptioner centru de sănătate a cărui viață este dominată de rezolvarea uciderea prietenului ei, Erin King. Erin a fost strangulat în 2011, iar criminalul nu a fost niciodată adus în fața justiției.

Ea este britanic, care se definește ca fiind drept. A început să studieze medicina la colegiu, dar niciodată nu a terminat cursul. Ea este alergic la crustacee. Ea are o fobie severă de câini, și este obsedat de topuri rezervor și pisici.

Fizic, Soare este în formă bună. Ea este foarte scurt, cu pielea palidă, părul maro închis și ochi negri. Ea are un rezervor de top pe spate mai mici.

Ea a crescut într-un cartier al clasei muncitoare. După ce a cunoscut niciodată cu adevărat părinții ei, ea a fost crescut într-o serie de centre de plasament.

Ea este în prezent singura. romantismul ei cel mai recent a fost cu un doctor junior numit Shad Craig Stephenson, care a fost de aceeași vârstă ca și ea. Ei au rupt în sus, deoarece shad nu a putut face față cu obsesia lui Soare cu moartea lui Erin.

Cel mai bun prieten Soare este un receptioner centru de sănătate numit Mali Clay. Ele sunt inseparabile. De asemenea, ea se blochează în jurul cu un recepționer centru de sănătate numit Linette Graham. Ei se bucură de puzzle împreună."

S-ar putea să-ți placă și...